A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Hírek

Rendőrségi hírlevél

A Békés Vármegyei Rendőr-Főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztálya megküldte a Bűncselekmények áldozatainak Napjához kapcsolódó hírlevelét.


Várjuk az irodalmi alkotásokat!


Álláshirdetés


Főzőtanfolyam Bróda Lászlóval


Hírlevél

A Békés Vármegyei Kormányhivatal Békési Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály megküldte 2024.02. számú hírlevelét, melyben a Békés vármegyét és a járásokat érintő munkaerő-piaci folyamatokról, a foglalkoztatókat érintő tevékenységekről, eseményekről és rendezvényekről lehet tájékozódni.


Városi farsang

Hagyományos városi farsangját tartotta meg 2024. február 16-án az Orlai ház. A Pitypang Zenekar gyermekműsora után a gyerekek és a felnőttek a színpadon mutatták be jelmezüket. Összesen huszonhárman neveztek, a négytagú zsűri: Bálint Anna, Bálint Ágota, Hanó Krisztina és Babinszki Panna három kategóriában – gyermek, felnőtt és csoportos – értékelte őket. 

 


 


Bolhapiac


Rendőrségi hírlevél

A Békés Vármegyei Rendőr-Főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztálya megküldte Ne bízz vakon a szerelemben” figyelemfelhívást, valamint aNemzeti Kibervédelmi Intézet által közzétett ”Így csapnak be minket a kibertámadók, minden az érzelmekről szól!” hírlevelét.


Angyal Irén kiállítása


Húsvéti hagyományápolás


Húsvéti kézműves kirakodóvásár


Komolyzenei est a Benedekfi-testvérekkel


Az ipartestület múltjáról és jövőjéről

„Múzeumi esték – életképek Mezőberényből – civilek és évfordulók” rendezvénysorozat keretében 2024. február 9-én Bódán Zsolt történész-levéltáros és Kurilla Olivér, a Mezőberény és Körzete Iparosok és Vállalkozók Egyesülete elnöke a jövőre 140 éves mezőberényi ipartestület múltjáról tartott előadást. Bódán Zsolt a kezdetektől a rendszerváltásig terjedő időszakról szólt, Kurilla Olivér pedig az elmúlt évtizedekről és a jelentről. 

 


 


Ilyen volt – a vasipari szövetkezet

„Ilyen volt” címmel 2024. február 9-én az Orlai házban kiállítás nyílt a Mezőberényi Műszaki Vasipari Szövetkezetről. A hajdani termékekből, dokumentumokból, archív fotókból álló tárlatot Krcsmárik Márton egykori üzemvezető nyitotta meg. Elmondta, hogy szövetkezetüket 1951-ben alapították, kezdetben dolgoztak lakatos-, bádogos- és kovácsműhelyben, foglalkoztak villany-, motor- és tévészereléssel is. 

 


Tetoválások és gondolatok


A hónap műtárgya – 2024. február

Ónémet stílusú varródoboz

 

 


Ünnepség a forradalom és szabadságharc évfordulójára


Igényes fúvós zene gyerekeknek

A Pro Musica Fúvósötös 2024. február 8-án az Orlai házban Walt Disney és más filmek zenéit adta elő a zenekedvelő gyerekeknek és felnőtteknek, közben hangszerbemutatót is tartottak. 
 




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. április hónapban

házasságot kötöttek

 

Perei László (Mezőberény) és Petneházi Erika (Mezőberény)

 

Plavecz Zoltán János (Mezőberény) és Fábián Katalin (Mezőberény)

 

Csizmadia Edmond (Mezőberény) és Frei Alexa (Mezőberény)

 

Kolompár Mihály (Mezőberény) és Kovács Alexandra  (Mezőberény)

 

Rácz Ernő (Mezőberény) és Lutsa Zhanna Mikolajivna (Mezőberény)

 

 

 

2024. április hónapban

 elhunytak

 

Sipos Kornél (1948)

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében