A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Hírek

Szúnyoggyérítés 2024.06.17.

A Szerocor Konzorcium tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya elrendelte az ország területén történő csípőszúnyogok gyérítését, melyhez fedezetet is biztosít. A szúnyoggyérítések koordinálásával a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központját bízta meg, aki a szervezésre és lebonyolításra a Szerocor Konzorciumot, mint kivitelezőt és a Pannon-Bio-Kalibra Konzorciumot, mint szakértőt választotta ki.

Az országos központi szúnyoggyérítés keretén belül Mezőberény településen a földi kémiai védekezés 2024. június 17-én a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

Tartaléknapok: 2024. június 18-19.


Harmadik legjobb a Varga Bálint-féle lángos

Mezőberényben mindenki ismeri a Varga-féle lángost illetve a készítőjét Varga Bálintot. Többször olvashattuk, hogy a Street Kitchen Guide, Fördős Zé csapata is megkóstolta már, a híradások határon túlra is elröpítették a valóban extra finom lángos és készítője hírét.

2024. június 6-án, Varga Bálint a munkája elismeréseként meghívást kapott arra a díjátadóra, ahol átvehette a III. helyezést a lángosozók között.


Rendőrségi hírlevél

A Békés Vármegyei Rendőr-Főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztálya megküldte az Adathalász című hírlevelét.


Hírlevél

A Békés Vármegyei Kormányhivatal Békési Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály megküldte 2024.05. számú hírlevelét, melyben a Békés vármegyét és a járásokat érintő munkaerő-piaci folyamatokról, a foglalkoztatókat érintő tevékenységekről, eseményekről és rendezvényekről lehet tájékozódni. A hírlevél célja, hogy a térség munkaerő-piaci helyzetének javítása érdekében erősítsék - a személyes kapcsolattartás mellett - az együttműködést és az információáramlást.


Rendőrségi videó

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja az online csalásokkal kapcsolatos videósorozatát. Békés vármegyében is nagyon sokakkal megtörtént, hogy valamit el akartak adni az interneten, de végül ahelyett, hogy pénzt kaptak volna, elveszítették a bankszámlájukon lévő pénzüket. Hogyan lehetséges ez? Erről szól a legújabb videó.

https://www.facebook.com/bekes.rendorseg/videos/1166606488125130/


Álláspályázat - közfoglalkoztatott gondozó

A Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat közfoglalkoztatási program keretében 1 fő gondozó munkatársat  keres.


Álláspályázat - közfoglalkoztatott segédmunkás férfi

A Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat közfoglalkoztatási program keretében  egyéb kisegítő munkakörbe férfi munkatársat  keres.


Szőnyeg és párna is vásárolható helyben

Mezőberény Város Önkormányzata Közfoglalkoztatási programjában a munkatársak szőnyegszövéssel és párnavarrással is foglalkoznak. A különböző méretű szőnyegeket, párnákat a helyi piacon is láthatják, megvásárolhatják, hiszen a program munkatársai - az időjárás függvényében - jelen vannak piaci napokon.


Az Illusion OPEN - I. Botforgató Fesztivál

  • Létrehozva: 2024-05-28 09:10
  • Szerző: OPSKMM.
  • Kategória: Sport
  • Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

2024. 05.25. – Gyöngyös

 

A rendezvény pozitív összetartás jegyében került megrendezésre a Magyar Twirling Szövetség és Magyar Majorette Szervezetek Szövetsége együttműködésével. Az esemény a botforgatás szeretetének ünnepléséről szólt.

 

 


A Szlovák Közösségi Ház energetikai korszerűsítése

Magyarország Kormánya és a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága felhívást tett közé "Nemzetiségi célú beruházási, felújítási és karbantartási tevékenységek 2023. évi költségvetési támogatására", melyre a Mezőberényi Szlovákok Szervezete pályázatot nyújtott be támogatási céllal a Szlovák Közösségi Házban NBER-KP-1-2023/1-000207 pályázati azonosítószámon.


Mezőberényi Szlovák Pávakör tevékenysége

A Mezőberényi Szlovák Pávakör tevékenysége 54 éves múltra tekint vissza. A Pávakör rendszeresen részt vesz a városban és a környező települések nemzetiségi rendezvényein (Csorvás).


Maraton Magyar Bajnokságon jártak a kajakosok

  • Létrehozva: 2024-05-22 09:17
  • Szerző: OPSKMM.
  • Kategória: Sport
  • Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

2024. május 17-19. között Győrben zajlott a Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokság. Az országos viadalon 87 egyesület több mint kétezer versenyzője állt rajthoz a Mosoni-Dunán. A KSI Gyomaendrőd csapatát a mezőberényi Konyecsni Milán, Tóth Kinga, Pál Gábor és Zámbori Zsolt is erősítette. 

 


Romanap


Áramszünet 2024.06.04.

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy szolgáltatása minőségének javítása érdekében hálózati munkákat fog végezni, és így áramszünet várható Mezőberényben 2024. június 04-én 07:30-12:00 óra között az alábbi területeken:

Ady Endre u. 38-72., 41-71.,

Budai Nagy Antal u. 4-50., 1-43.,

Békési út 42., 3725/4,

Hajnal utca 2-4-6.,

József Attila u. 16-38., 27-43.,

Kereszt utca 2-4., 1-3.,

Sport utca 1.,

Teleki utca 10-25., 5-11.,

Áchim L. András u. 2-50., 3-53.


Álláspályázat - pénzügyi ügyintéző

A Mezőberényi Polgármesteri Hivatal

pályázatot hirdet Közszolgálati jogviszony (Kttv.) keretében

pénzügyi ügyintéző

munkakör/feladatkör betöltésére.


Bolhapiac


Felhívás emlőszűrésre

 

Felhívás emlőszűrésre!

Ma Magyarországon a daganatos megbetegedések miatti halálozás a szív és érrendszerit követően a második leggyakoribb halálok.


Rendőrségi meghívó és hírlevél

A Békés Vármegyei Rendőr-Főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztálya megküldte a "KiberEst" rendezvény meghívóját, valamint az ORFK RFI Ügyeleti Főosztály 112-es hírlevelét.
Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. május hónapban

házasságot kötöttek

 

Pozsár János (Mezőberény) és Spisják Szilvia (Mezőberény)

 

Edömér Zoltán (Mezőberény) és Kővári Ágnes (Mezőberény)

 

Nemes Tamás (Mezőberény) és Nagy Anikó (Mezőberény)

2024. május hónapban

 elhunytak

 

Csipke Sándor (1940)

 

Komlódi Sándorné szül. Erős Éva Magdolna (1941)

 

Nagy Pál (1944)

 

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében