A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Gyermeknap - 2013

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Gyermeknap - 2013

Nyomtatás
Létrehozva: 2013-06-04 16:56 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Programok
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


 

Városi Gyermeknap

 2013. május 26.


 

Az időjárás nagy úr! Hol csepergett, hol esett, hol zuhogott, napot ritkán láttunk ezen a gyereknapon.

 

Délelőtt szitáló esőben, a legbátrabbak csak eljöttek a piactéren megrendezett kerékpáros ügyességi versenyre és az aszfalt rajzversenyre. A kerékpárosok versenyén helyezettek az alsósok körében Szota Szantina, Gyarmati Kriszti és Székely Csenge, a felső tagozatosoknál Szota Gergő, Gábor Levente és Gábor Zsombor.

 

A gyermekrajz versenyt a piaccsarnokban rendeztük meg. Díjazottak az óvodások közül Farkas Bálint, Adamik Martin és Török Maja, az alsós korosztály körében Budai Balázs, Székely Csenge, Hajdú Viktor és Farkas Vanda és a felsős korcsoportban Jónás Bettina és Farkas Mercédesz. Külön gratulálunk a Tímár családnak ahol kislány, nagylány és anyuka egy közös rajzot készített.

 

A délutáni programok a piac csarnokban kerültek lebonyolításra. Ebben az évben   történelmi időutazást tettünk a 290 évvel ezelőtti háromnemzetiségű Mezőberényben: régi német, magyar, szlovák játékokkal ismerkedhettek, mérhették össze ügyességüket (korosztályonként) a gyerekek. Nagyon köszönjük a játékok kitalálásában és lebonyolításában nyújtott segítséget a Mezőberényi Szlovákok Szervezetének és a Német Hagyományápoló Egyesületnek. A játékok eredményeként megválasztottuk az új Mezőberény Főbíráját (Kovács György) és Gazdasszonyát (Csikós Dóra), Kisbírót (Hidasi Csaba) és Kisgazdasszonyt (Szabó Dorka), Pici-bírót (Palotás Ádám) és Pici-gazdasszonyt (Földi Fanni), majd tánccal ünnepeltük a beiktatást. Végül mindenki örömére, egy vásári komédiával zártuk a napot: volt akrobata, gólyalábas, táncos és még tűznyelő is.

 

A Kulturális Központ segítő kezek nélkül nem tudta volna ezt a napot így megvalósítani. A rendezvény megvalósítását segítették a Városi Önkormányzat, a Mezőberényi Rendőrőrs, a Városi Közszolgáltató Intézmény, a Mezőberényi Polgárőr Egyesület, a Mezőberényi Összevont Óvodák, a Berényi Téglaipari Kft., a Tópart Vendéglő és Panzió, a Fábafém Kft., a Berény Étterem és Fogadó, a TAPPE Kft., Pocsaji Lajos, Tóth János, Furtai Mária  vállalkozók, a Csaba-Berényi Gépgyártó Kft. , a BHK – KKT, a Kiszely-Papír Kft., a Berény Color Kft, a Műszaki és Kerékpár Üzlet, a Mezőberényi Spar Áruház, a Lincsi ABC, a Berény-Édesség Bt., a Gazda Partner bolt, a Berény Nyomda, a Mezőberényi Szlovákok Szervezete, a Német Hagyományápoló Egyesület, a Berény Táncegyüttes Egyesület, a Nagycsaládosok Mezőberényi Egyesülete.

 

A rendezvényen résztvevő gyerekek nevében is köszönjük a gyermeknap lebonyolításában résztvevők közreműködését,  segítségüket, – jövőre reméljük újra találkozunk!

 

További képek a http://www.mezobereny.hu/s/galeria/20130526-Varosi-Gyermeknap linken.

 

           


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. április hónapban

házasságot kötöttek

 

Perei László (Mezőberény) és Petneházi Erika (Mezőberény)

 

Plavecz Zoltán János (Mezőberény) és Fábián Katalin (Mezőberény)

 

Csizmadia Edmond (Mezőberény) és Frei Alexa (Mezőberény)

 

Kolompár Mihály (Mezőberény) és Kovács Alexandra  (Mezőberény)

 

Rácz Ernő (Mezőberény) és Lutsa Zhanna Mikolajivna (Mezőberény)

 

 

 

2024. április hónapban

 elhunytak

 

Sipos Kornél (1948)

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében