A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Télűző farsang jelmezzel, tűzzel, zenével és tánccal

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Télűző farsang jelmezzel, tűzzel, zenével és tánccal

Nyomtatás
Létrehozva: 2023-02-13 10:35 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Kultúra
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


Az Orlai ház és a Mezőberényi Népfőiskola Egyesület idén is városi farsangra hívta a szórakozni vágyókat. A művelődési központ színpadán 2023. február 10-én Bodrogközi Rita énekelt a gyerekeknek, a tőle megszokott vidám dalokkal szórakoztatta a kicsiket, a jó hangulathoz hozzájárult, hogy az előadó a színpadról lufikat és cukrokat osztott.


Az intézmény gyerekek és felnőttek számára is meghirdette jelmezversenyét. Aki vállalta a beöltözést, az kapott sorszámával a színpadon mutatta meg jelmezét a háromtagú zsűrinek: Bálint Annának, Hanó Krisztinának és Pócs Józsefnek. Míg bírálók tanácskoztak, a városi nyugdíjas klub adott műsort.

 

A jelmezversenyben a gyerekek kategóriájában 31 nevezés érkezett. Somogyi Fruzsina végzett az élen, aki strandpapucsnak öltözött, a második helyen Váradi Noel végzett, Minecraft jelmezét öltötte magára, a Kovács Lilien-Kovács Alexandra testvérpáros lett a harmadik, ők unikornisnak öltöztek. A felnőttek között Borgula Enikő győzött, ő eszkimó lány jelmezét öltötte magára, a második helyen Nagyné Kósa Erzsébet végzett, ő vasorrú bábának öltözött, a harmadik helyezett Nagy Veronika lett, ő Piroska jelmezét vett föl.

 

A nyugdíjasok újabb meglepetés műsora után – a Talléros zenekar muzsikájára – a Berény Táncegyüttes adott táncházat a Csoóri-program támogatásával.

 

Délután a gyereket kézműves foglalkozás, illetve a digitális játszótéren népszerű játékok várták: X-boksz PS4 VR szemüveggel, léghoki és csocsó. Farsang lévén nem maradhatott el fánkkóstolás sem. Földesi Lajosné és Kertész Béláné a gyerekek arcáról gipsz mintát készített. A fotósarokban a jelmezbe öltözötteket Mendel Erzsébet, a Color Fotóklub tagja örökítette meg, a róluk készült fényképeket az Orlai ház Facebook-oldalán nézhetik meg és tölthetik le. 

 

A délutántól estébe nyúló program az Eötvös és Gyomai utca sarkán, az üres telken télűző tűzgyújtással zárult. A résztvevők körbetáncolták a tűzet, a nyugdíjasklub boszorkányai seprűjükkel elkergették a hideget.  

 

GALÉRIA


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK