A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Az első sportágválasztó Mezőberényben

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Az első sportágválasztó Mezőberényben

Nyomtatás
Létrehozva: 2022-09-11 09:33 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Sport
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


Mezőberényben az első sportágválasztót tartották meg 2022. szeptember 10-én a városi ligetben. Ez kiváló alkalmat nyújtott arra, hogy a szülők és a gyerekek egy időben és egy helyen megismerhessék a város sportolási lehetőségeit.

 


A résztvevőket Siklósi István polgármester és Mezeiné Szegedi Erzsébet, a Mezőberényi Mazsorett Együttes vezetője köszöntötte. Siklósi István hangoztatta, a gyerekek minél több mozgásformát próbálnak ki, annál nagyobb rá az esélyük, hogy megtalálják azt, amelyben a legtehetségesebbek, amelyikben a legjobban érzik magukat. Mezeiné Szegedi Erzsébet elmondta, a rendezvényen 20 sportág képviseletében 23 egyesület vesz részt. Szólt arról, a sportoló gyerekek könnyebben illeszkednek be a közösségbe, nagyobb akaraterővel, kitartással rendelkeznek.

 

Az esetleges sérülések megelőzése érdekében a sportágválasztó – Kiss Viktória táncpedagógus, zumba oktató vezetésével – közös bemelegítéssel kezdődött.

 

A rendezvényen sok sportág bemutatkozott. A kosárlabdát a Mezőberényi Kosárlabda Klub, a teniszt a Szalai Barna Tenisz Club, az asztaliteniszt, az íjászatot, a kick-boxot és a kézilabdát a Hed-Land SE, a kajakot a KSI kajak-kenu szakosztálya, fitnesst a Mezőberényi Malom-Fitness Diák-sportegyesület, a sakkot a Mezőberényi Sakk Egyesület, a lovaglást a Maczkó Farm, a horgászatot a Mezőberényi Horgászok Egyesülete, a sporthorgászatot a Sporthorgászok Mezőberényi Egyesülete, a túrázást és a kerékpározást Alföld Turista Egyesület és a Berényi Futókör, a mazsorettet a Mazsorett Varázs Alapítvány – a rendezvény egyik szervezője – képviselte.

 

Az eseményen – a Mazsorett Varázs Alapítvány mellett – az OPSKMM más közösségei is bemutatkoztak: a Berény Táncegyüttes, illetve a zumba, a kangoo és a gerinctorna, illetve a Maminbaba szakkörök.

 

A rendezvényen jelent volt az önkéntes tűzoltó egyesület és a Magyar Vöröskereszt helyi alapszervezete is. A jó hangulatról Hevesi Imre gondoskodott.

 

A program a sportegyesületek felajánlott ajándékainak a kisorsolásával fejeződött be. A sorsoláson azok a gyerekek vehettek részt, akik legalább öt sportágat kipróbáltak.

 

GALÉRIA


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében