A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Gyermeknap és évadzáró

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Gyermeknap és évadzáró

Nyomtatás
Létrehozva: 2022-05-30 08:56 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Programok
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


Az időjárás 2022. május 29-én átrendezte az OPSKMM gyermeknap és évadzáró programját, azt eredetileg a városi ligetbe tervezték, végül a csapadékos időjárás miatt a művelődési központban tartották meg.

 


A gyerekek érdeklődésük szerint válogattak a rendezvény színes kínálatából, a Déryné program támogatásával a Viharsarok Táncszínház: „Ládafia” című mese-tánc-játékát nézték meg, a darab rendező-koreográfusa: ifjú Mlinár Pál. Lenkefi Zoltán látványos díszletei közt a nézők fergeteges táncokat láthattak.  Diószegi Eszter grafikusművész kézműves foglalkozást tartott az apróságoknak. A virtuális játékok kedvelői is megtalálták a szórakozásukat. A Körösök Völgye Vitézi Bandérium gyereksarokkal várta a kicsinyeket.  A Mesekocsi Színház „Az állatok nyelvén tudó juhász” című vidám mesejátékot adta elő. Szamos Péter címzetes rendőr törzszászlós, járőrvezető a gyerekekkel KRESZ-totót töltetett ki.

 

A Fogjunk Össze Közhasznú Egyesület érzékenyítő programjait hozta el, az érdeklődők kipróbálhatták a kerekesszéket, illetve korábban a szervezet „Ragyogj kékben, Mezőberény” címmel rajz pályázatot írt ki, ennek tartották meg a díjátadását. Összesen kilencven gyerek küldött be rajzokat. Az óvodás korcsoportból első lett Köpe Emese, második helyen Hegedűs Nóra Magdolna és Hajdu Zora, harmadik helyen Gurmai Szilárd végzett. Az iskolások korcsoportját Gurbai Sándor Enzo nyerte meg, Kótai Jázmin Zoé és Jónás Sebestyén előtt. Különdíjat 23-an vettek át.  

 

A színes program az intézmény művészeti és sport csoportjai évadzáró műsorával fejeződött be. Színpadra lépett a Berényi Népdalkör, a Mezőberényi Mazsorett Együttes, a ZumBrigád Team, illetve a Berény Táncegyüttes és utánpótlás csoportjai: a Babica, a Berecske, Kis-Berényke, valamint az Ős Berény Táncegyüttes a Suttyomba Zenekar kíséretével. 

 

GALÉRIA


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK