A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Vállalkozók köszöntése

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Vállalkozók köszöntése

Nyomtatás
Létrehozva: 2022-05-26 20:14 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Programok
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


Immár hagyomány Mezőberényben, hogy a polgármester minden év január elején köszönti a város vállalkozóit. Mint oly sok mindent, a pandémia ezt is felrúgta, a rendezvényt csak 2022. május 26-án tartották meg a városháza dísztermében.

 


Mint az Siklósi István polgármester elmondta, a járványhelyzet miatt utoljára 2020-ban köszönthette a vállalkozókat. Rendhagyó volt az alkalom a miatt is, hogy bemutatkozott az új jegyző, illetve az intézményvezetők is, akik az elmúlt években kezdhették el munkájukat.

 

Dr. Kállai-Csarnai Judit jegyző hangsúlyozta, férje is vállalkozó, így közelről ismeri a vállalkozók mindennapjait. A hivatal igyekszik az ügyeiket rugalmasan, határidőre elintézni. Megyeriné Pénzes Mária, a Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat igazgatója az intézmény összetett munkáját mutatta be. Az építési, a karbantartási, a festési és egyéb munkákat igyekszenek helyi vállalkozókkal elvégeztetni. Kissné Wagner Mária, Mezőberény Város Óvodai Intézménye igazgatója a négy tagóvoda tevékenységéről beszélt. Túri Andrea, az Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Művelődési Központ igazgatója az intézmény összetett feladatairól szólt, hangsúlyozta, hogy ezek közül a rendezvények szervezése a leghangsúlyosabb.

 

Siklósi István a városról beszélt az önkormányzat szemszögéből. Hangsúlyozta a vállalkozások és az önkormányzat összefogását, hiszen mindnyájan a lakosságért tevékenykednek. Szólt arról, az önkormányzat a beruházásokat, a szolgáltatásokat, a beszerzéseket, ha csak lehetséges, helyből rendeli meg.

 

A rendezvény befejezéseként Kovács János Zoltán mondott pohárköszöntőt, aki édesapjával, Kovács Jánossal az EURO Mobil Plusz Kft. képviseletében 2020. augusztus 20-án vehette át az év vállalkozója díjat. Kovács János Zoltán elmondta, édesapja a ’80-as években fuvarozással kezdte az önálló életet. Ma negyven alkalmazottat foglalkoztatnak, és ugyanennyi alvállalkozónak adnak megélhetést.

 

GALÉRIA


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK