A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Újabb siker a Fit- Kid Európa Kupán

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Újabb siker a Fit- Kid Európa Kupán

Nyomtatás
Létrehozva: 2021-11-30 08:07 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Sport
|
Kibocsátó: Önkormányzat


2021. október 30-31. között rendezték meg az I. online Fit- Kid Európa Kupát, amelyen Kreisz Noémi a békéscsabai Aerofit Egyesület versenyzője korcsoportjában ezüstérmet szerzett. Noémi 7 éve versenyszerűen űzi ezt a sportot és számos országos és európai sikerrel büszkélkedhet, így öregbítve Mezőberény város hírnevét is.


 

Sajnos a Covid járványügyi helyzet felülírta az eredeti verseny kiírást, mivel a jelenléti verseny Írországban, Dublinban került volna megrendezésre! A sportág és az egyesületek vezetői a rendkívüli helyzetre való tekintettel inkább az online versenyeztetés mellett döntöttek.

Így Magyarországon került sor az online versenygyakorlatok bemutatására és a nemzetközi bírói testület csak egy későbbi időpontban, felvételről tekintette meg és pontozta azokat.

A gyakorlatoknak tartalmaznia kellett, akrobatikus elemeket, gimnasztikus és aerobikos ugrásokat, lazasági-, hajlékonysági-, valamint erőelemeket, melyeket showszerű táncos koreográfiával is ötvözték.

6 országból érkeztek a verseny felvételek az online versenyre Bulgária, Anglia, Írország, Svájc, Olaszország  és Magyarország 400 delegáltja vett részt a versenyen. Az egyéni versenyzők mellett a duók, a kis- és nagycsapatok is összemérhették tudásukat.

Edzőinek, Hajtman Erikának és Beraczka Krisztinának köszönjük munkáját, hiszen nélkülük nem születhetett volna meg ez az újabb szép eredmény!

Büszkék vagyunk arra, hogy a Fit-Kid Európa Kupa sorozaton már második alkalommal képviselte Noémi városát és egyesületét és ért el figyelemre méltó eredményeket!

 

 

Aerofit DSE nevében

Kreiszné Szilágyi Tünde

 

 


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. május hónapban

házasságot kötöttek

 

Pozsár János (Mezőberény) és Spisják Szilvia (Mezőberény)

 

Edömér Zoltán (Mezőberény) és Kővári Ágnes (Mezőberény)

 

Nemes Tamás (Mezőberény) és Nagy Anikó (Mezőberény)

2024. május hónapban

 elhunytak

 

Csipke Sándor (1940)

 

Komlódi Sándorné szül. Erős Éva Magdolna (1941)

 

Nagy Pál (1944)

 

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében