A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - "Jubileumi open - mazsorett fesztivál" Mezőberényben

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

"Jubileumi open - mazsorett fesztivál" Mezőberényben

Nyomtatás
Létrehozva: 2021-08-09 10:37 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Programok
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


A Mazsorett Varázs Alapítvány a Mezőberényi Mazsorett Együttes 25 éves jubileuma alkalmából „Jubileumi Open- Mazsorett Fesztivál” címmel 2021. július 24-én a városi ligetben minősítő versenyt hirdetett barátságot, kapcsolatot ápoló, építő céllal. A legfőbb cél az volt, hogy a pandémia okozta kényszerszünetet követően ismét versenyt szervezzünk, és ezzel motiváljuk, lelkesítsük a gyerekeket, népszerűsítsük a műfajt, erősítsük az utánpótlást.


A rendezvényen 14 település (Domaszék, Dunaföldvár, Hódmezővásárhely, Kakucs, Kiskunmajsa, Kömlőd, Makó, Miskolc, Mórahalom, Ruzsa, Szeged, Tatabánya, Zagyvarékas és Mezőberény) 15 mazsorett egyesülete vett részt közel 200 versenyző részvételével.

 

A csapatok 120 versenyszámmal neveztek botos, pom-ponos, eszközös, zászlós, akrobatikus botos és mace kategóriákban, óvodás, cadet, junior, senior korcsoportokban.

 

A versenyt Siklósi István polgármester nyitotta meg, Vass T. Katalin a Magyar Majorette Szervezetek Szövetségének elnöke és Marik Lászlóné Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesületének elnöke köszöntötte a résztvevőket.

 

A versenyprodukciókat szakértői zsűri, a Magyar Majorette Szervezetek Szövetségének nemzetei és nemzetközi bírái értékelték. A minősítő fesztiválon résztvevők a kezdő mazsorett előadásoktól a versenykoreográfiákig láthattak változatos produkciókat! Minden versenyző éremmel térhetett haza: a dobogós helyezettek helyezéses érmet, míg a többiek minősítő érmet kaptak. A jó hangulatot csak fokozta Józan László és Mezei Réka Léda színművészek remek műsorvezetése. Réka Léda az első berényi mazsorettek egyike, aki számos kiváló eredményt ért el különböző versengéseken.

 

Hatalmas taps, remek hangulat övezte a versenyprodukciókat, boldogság, öröm tért vissza a versenyzők, trénerek, a zsűri és a szurkolók lelkébe! A nagylétszámban kilátogatott mezőberényi lakosok is nagy tapssal biztatták a hazai versenyzőket, megcsodálták a versenyprodukciókat, élvezték a fesztiválhangulatot. Végre, újra együtt!

 

A helyi lakosokon kívül a versenyen részt vevő csapatok is nagy érdeklődéssel tekintették meg a Madarak házában lévő Mezőberényi Mazsorett Együttes Jubileumi kiállítását, és emlékeztek vissza a sok közös élményre.

 

A jubiláló együttes volt csapattagjai közül is sokan kilátogattak a rendezvényre, szurkoltak a berényi lányoknak, találkoztak régi csapat –és versenytársakkal.

 

Örömteli találkozásoknak, jóhangulatú beszélgetéseknek, közös fotózásoknak, igazi fesztiválhangulatnak adott otthont a mezőberényi Városi Liget.

Köszönjük minden önkéntes közreműködő és támogató segítségét!

 

A pályázat eszközbeszerzésén megvásárolt kellékek teljes körűen segítették a rendezvény lebonyolítását.

A rendezvény a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01951 azonosító számon „Jubileumi Open – Mazsorett Fesztivál és Gála” című projekt keretén belül valósult meg.

 

GALÉRIA


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK