A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Kitüntetéseket adtak át

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Kitüntetéseket adtak át

Nyomtatás
Létrehozva: 2020-08-20 16:12 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Városházi hírek
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


Az önkormányzat ágazati elismeréseit rendszeresen március 15-én adják át, a járványhelyzet miatt erre az idén nem kerülhetett sor. Ezért ezeket a kitűntetéseket 2020. augusztus 20-án ünnepi testületi ülésen Siklósi István polgármestertől vehették át a kitüntetettek a Városházán.


Siklósi István polgármester az elismerések átadása előtt megfogalmazta, az önkormányzat számára fontos, hogy példaként állítsa a lakosok elé azokat, akik kimagasló munkát végeznek a közösség számára. 

 

Példaértékű munkája, a város sportéletét gazdagító tevékenysége, a természetjárás, a sportturisztika, a túramozgalmak és a szabadidős programok magas színvonalú szervezése, közösségépítő tevékenysége és Mezőberény város jó hírnevének öregbítése terén végzett tevékenységéért a város önkormányzat az Alföld Turista Egyesület Mezőberény részére a „Mezőberény Sportjáért” elismerést adományozta. A kitüntetést Földes Péter, az egyesület elnöke vette át.

 

Szövőként végzett értékteremtő munkájáért, a mezőberényi hagyományok megőrzéséért végzett tevékenysége és 2019-ben elért szakmai eredményei alapján a város önkormányzat Debreczeni Klárát „Mezőberény Kultúrájáért, Nemzetiségi Kultúrájáért” elismerésben részesítette.

 

A nevelés területén végzett kiemelkedő tevékenysége, példaértékű szakmai munkája alapján a város önkormányzat Borguláné Balogh Emese óvodapedagógusnak “Mezőberény Neveléséért, Oktatásáért” elismerő címet adományozta.

 

A szociális területen végzett magas színvonalú szakmai tevékenysége, a város fejlesztésében és a lakosság életkörülményeinek javításáért, a szervezetekkel való példaértékű együttműködéséért a városi önkormányzat László-Kovács Edinát a „Mezőberény Egészségügyéért, Szociális Ellátásáért” elismerésben részesítette.

 

Szakmájukban végzett magas színvonalú munkájukért, vállalkozásuk folyamatos fejlesztéséért, a civil szférában tanúsított sokirányú segítőkészségéért a város önkormányzata az EURO Mobil Plusz Kft., Kovács János és fia, Kovács János Zoltán vállalkozók részére a „Mezőberény Vállalkozója” elismerést adományozta.

 

A kitüntetetteket rövid produkcióval köszöntötte Gulyás Attila színművész, Rázga Áron zongoraművész, illetve Borgula Benedetta népdalokkal.

 

GALÉRIA


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. április hónapban

házasságot kötöttek

 

Perei László (Mezőberény) és Petneházi Erika (Mezőberény)

 

Plavecz Zoltán János (Mezőberény) és Fábián Katalin (Mezőberény)

 

Csizmadia Edmond (Mezőberény) és Frei Alexa (Mezőberény)

 

Kolompár Mihály (Mezőberény) és Kovács Alexandra  (Mezőberény)

 

Rácz Ernő (Mezőberény) és Lutsa Zhanna Mikolajivna (Mezőberény)

 

 

 

2024. április hónapban

 elhunytak

 

Sipos Kornél (1948)

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében