A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Ezekért a pillanatokért érdemes dolgozni

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

    Az RSS hírek nem elérhetők

HURO

Ezekért a pillanatokért érdemes dolgozni

Nyomtatás
Létrehozva: 2019-07-29 11:36 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Innen-onnan
|
Kibocsátó: Önkormányzat


2019. július 27-én a Városi Ligetben rendezte meg a Mezőberényi Szlovákok Szervezete, a Tízváros Alapítvány, a Nagycsaládosok Mezőberényi Egyesülete, a Védőnői Szolgálat és Mezőberény Város Önkormányzata "A Város a Tiétek, a Város Értetek" pályázati programja a KACAGÓ LIGET rendezvényt. A szervezetek közös gondolkodás, ötletelés után a feladatokat elosztva szervezték meg az egész napos családi rendezvényt.


 

A szervezők számára legnagyobb öröm a részvétel és bizony még mi is meglepődtünk, hogy 10 órakor a meghirdetett I. Babakocsis Felvonulásra több mint száz család érkezett. Volt, aki újszülött gyermekével, volt aki gyermekével játékkocsival, és volt aki húzós kocsival vonult a kakaó és kalács falatozás után a Városi Ligetig. ( talán kiemelhető Hőgye Mihályné, Marika jelenléte, aki régi babakocsival, korhű ruhában lepte meg a felvonulókat és sétált végig a vonulókkal )

Minden szervezet gazdája volt a programnak, de pl. a szalmabála kastély - labirintus kivitelezése, a kicsik szigete, a limonádé a Tízváros Alapítvány, a főzés, a szalonnasütés, a népi játékok a Szlovákok Szervezete, az Anyatejes Világnap programjai a Védőnői Szolgálat munkatársainak az elsődleges érdeme. Közös megvalósításként számtalan vizes és ügyességi játékot próbálhattak ki a gyermekek és bátor felnőttek. A több mint 30 helyszín pontot azonban felsorolni sem lehet. A színpadon Siklósi István polgármester és a szervezetek képviselőinek köszöntő szavai után Kalap Jakab zenés műsorát, majd a Kacagó Bábszínház két előadását láthatták. 10 éves évfordulójukat ünnepelve a Nagycsaládosok Egyesülete apró tortácskával lepte meg a résztvevőket. hangulata volt a családi vetélkedőnek, a kismotor versenynek, de szívesen rajzoltak és készítettek szélforgót a gyerekek. Az idő majdnem felborította a délutáni programot, de a kitartóak megvárták a szalonnasütést is, lelkesen sütöttek.

 

Azt hiszem egész napra elmondható, hogy öröm volt látni a gyermekarcokat, az önfeledten játszó, majd a pihenő, elbóbiskoló gyermekeket. Játszottak, kacagtak, együtt voltak a családok, szülők, nagyszülők és ezt jó volt látni, nagyon jó. Gyönyörű ligetünkben, kitűnő környezetben, lelkes, elhivatott szervezőkkel.

 

Felsorolni sem lehet mindazok nevét, akik segítettek, részt vettek a megvalósításban, dolgoztak azért, hogy mindez létrejöjjön. A szervezetek képviseletében köszönet Tímárné Csák Tímeának és csapatának, Borgula Györgyné, Julikának és csapatának, Süveges Erikának és csapatának, Hőgye Ildikó és csapatának. Köszönet többek között a Polgárőr Egyesületnek, az Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek, a Mezőberény '17 Kft-nek.

 

 

 

GALÉRIA I.

 

 

GALÉRIA II.

 

 

 

 


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2024. január hónapban

házasságot kötöttek

 

Hoffmann Bence Mihály (Mezőberény) és Kajtor Veronika Regina (Mezőberény)

 

Zsikó Tamás (Budapest) és Kovács Vera (Budapest)

 

Kocsis Zoltán (Mezőberény) és Sotus Piroska Zsuzsanna (Mezőberény)

 

2024. január hónapban

 elhunytak

 

 

Konyecsni Márton (1934)

 

Weigert Imre (1962)

 

Kerekes Zoltán (1957)

 

id. Barna Márton (1935)

 

Varga Péter Tibor (1958)

 

Perei Károlyné szül. Eiler Julianna (1938)

 

Dr. Hantos Katalin Mária (1949)

 

Bíró József (1941)

 

Prorok Ildikó (1968)

 

Schmidt Imréné szül. Szekeres Mária (1942)

 

Feketéné Angyal Gabriella Julianna (1963)

 

Bereczki Imre (1956)

 

Fábián György (1931)

 

Kis István Jánosné szül. Szabó Erika (1966)

 

Szegedi Pálné szül. Varjú Mária (1932)

 

Kenézaljai Sándor (1969)

 

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok