A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Évadzárás a kajakosoknál

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Évadzárás a kajakosoknál

Nyomtatás
Létrehozva: 2018-01-02 09:51 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Sport
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


Megtartotta évzáró rendezvényét a KSI gyomaendrődi kajak szakosztálya. A Körös Hotelben decemberben rendezett eseményen mintegy 150 fő vett részt, köztük 13 mezőberényi gyermek és szüleik.


Kovács ­Gábor edző beszámolójában összefoglalta a lezárt versenyévad legfontosabb eseményeit, legnagyobb eredményeit, és ecsetelte a ­jövőre elérendő célokat. A KSI-s kajakosok idén 9 országos bajnoki címet nyertek, 25 fő szerzett valamilyen színű érmet a bajnokságokon. Hat versenyző, köztük a mezőberényi Wágner Anna­ került be valamilyen korosztályos magyar válogatott keretbe. Edzőtáboroztak Szarvason, de szerveztek tábort a magyar leány­-kölyökválogatott számára Gyomaendrődön is. Kovács Gábor a csapat működésének négy éve alatt folyamatosan meghívást kap a magyar korosztályos válogatottak felkészítésére. A gyomaendrődi csapat az ország egyik legjobb utánpótlás-nevelő egyesületévé nőtte ki magát.

 

Marik Lászlóné, a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekvédelmi­ Egyesületének ­elnöke is felszólalt, aki méltatta a klubban elvégzett munkát és a nagyszerű eredményeket, majd serlegekkel ajándékozta meg a válogatott versenyzőket. Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke kiemelte, hogy ilyen eredményeket, egy jó csapattal csak nagyon kitartó, kemény és lelkiismeretes munkával lehet elérni.

 

Oláh Tamás szakosztályvezető megköszönte az edzők és a versenyzők munkáját, kiemelte a szülők szerepét a sikerekben. Végül Kovácsné Kozma Diána­ edzővel együtt átadták a megérdemelt jutalmakat. Az est további programja vacsora, hajnalig tartó tánc és tombola­húzás volt.

 

A rendezvény díszvendége megjelent a többszörös világ-, és Európa-­bajnok, olimpiai negyedik Tótka­ Sándor, akinek nevelő­edzője Kovács Gábor volt több mint nyolc éven keresztül. Az ünnepséget megtisztelte még többek között Toldi Balázs Gyomaendrőd polgármestere, Hüttner Csaba a magyar felnőtt kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya és Dónusz Éva utánpótlás szövetségi kapitány, valamint a KSI budapesti edzői is.

 

                                               Kovácsné Kozma Diána és Kovács Gábor edzők

 

A csapat fotója ITT tekithető meg.


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. május hónapban

házasságot kötöttek

 

Pozsár János (Mezőberény) és Spisják Szilvia (Mezőberény)

 

Edömér Zoltán (Mezőberény) és Kővári Ágnes (Mezőberény)

 

Nemes Tamás (Mezőberény) és Nagy Anikó (Mezőberény)

2024. május hónapban

 elhunytak

 

Csipke Sándor (1940)

 

Komlódi Sándorné szül. Erős Éva Magdolna (1941)

 

Nagy Pál (1944)

 

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében