A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - A nagycsaládosok összetartanak

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

A nagycsaládosok összetartanak

Nyomtatás
Létrehozva: 2017-07-21 10:30 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Kultúra
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


A Nagycsaládosok Mezőberényi Egyesülete július 15-én a Városi Ligetben tartotta meg a már hagyományos Kacagó liget elnevezésű rendezvényét, ehhez az idén régiós családi nap is kapcsolódott. Az eseményen a térség hat egyesülete képviseltette magát, és közel félezren vettek részt az eseményen.


A családokat Körösi Mihály, a képviselő-testület humánügyi bizottságának elnöke és Benedek Szilvia, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének dél-alföldi régiós titkára köszöntötte. A gyerekek kikapcsolódását, szórakozását vízifoci, buborékfoci, arcfestés, csillámtetoválás, népi játékok, kézműves foglalkozás, illetve páros- és csapatversenyek szolgálták. A színpadon fellépett Hevesi Imre, a Mezőberényi Mazsorett Együttes, a „Leg a láb” Alapfokú Művészeti Iskola néptáncosai, a Fénysugár bábegyüttes, a Malom Fitness DSE, továbbá versenytánc és hastánc színesítette a műsort. A programot kézműves vásár egészítette ki.

 

Mint azt Tímárné Csák Tímea, az egyesület elnökhelyettese elmondta, a rendezvény célja az volt, hogy kötetlen formában kellemes kikapcsolódási lehetőséget teremtsen a családok részére, egyben erősítse az összetartozás érzését, és új kapcsolatokhoz, barátságokhoz segítse a résztvevőket.

 

A szervezésében együttműködtek: az Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Művelődési központ, illetve a Városi Közszolgáltató Intézmény.

 

A rendezvényt támogatták: a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, Mezőberény Város Önkormányzata, a Nett Front Kft., Furtai Mária, a Sziráczki Pékség, a Berény-Color Papír, a Margó Virág, Gyaraki Zsófia, a Matuska Optika, a Német Pékség, Csík Tibor és a Mezőberényi Szlovákok Szervezete.  

 

GALÉRIA


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. április hónapban

házasságot kötöttek

 

Perei László (Mezőberény) és Petneházi Erika (Mezőberény)

 

Plavecz Zoltán János (Mezőberény) és Fábián Katalin (Mezőberény)

 

Csizmadia Edmond (Mezőberény) és Frei Alexa (Mezőberény)

 

Kolompár Mihály (Mezőberény) és Kovács Alexandra  (Mezőberény)

 

Rácz Ernő (Mezőberény) és Lutsa Zhanna Mikolajivna (Mezőberény)

 

 

 

2024. április hónapban

 elhunytak

 

Sipos Kornél (1948)

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében