A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Magyar Önkormányzatok Foci Kupája

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Magyar Önkormányzatok Foci Kupája

Nyomtatás
Létrehozva: 2015-04-03 10:06 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Sport
|
Kibocsátó: Önkormányzat


Hajdúhadház bravúrja a Magyar Önkormányzatok Foci Kupájának keleti fordulójában

Csáfordi Dénes polgármester, és vele együtt a kelet-magyarországi Hajdúhadház minden lakosa büszke lehet arra, hogy az elmúlt szombaton ennek az alig több mint 12 ezer lakosú településnek a csapata győzött - 35 vetélytársát megelőzve! - a Magyar Önkormányzatok Foci Kupájának keleti fordulójában. Annak ellenére, hogy az amatőr labdarúgás kiemelkedő eseményén megyei jogú városok, valamint a főváros keleti oldaláról Hajdúhadháznál jóval nagyobb népességű kerületek is önkormányzati „válogatottal” képviseltették magukat a XIII. kerületi Vasas Sportközpontban megrendezett kispályás villámtornán.


 

„Elismerésre méltó teljesítménynek számít, hogy a lelkes hadháziak nyolc forduló akadályain túljutva döntőt játszhattak a Fáy utcában, ahol a XVIII. kerület csapatát 2:1-re legyőzve érdemelték ki az aranyérmeket, a győztesnek járó kupát, ráadásként pedig azt a díszes serleget is, amelyet a Belügyminisztériumot vezető Pintér Sándor miniszter úr ajánlott fel. Ez a sport szépsége és kiszámíthatatlansága, egyben annak is a bizonyítéka, hogy jó összjátékkal, közös erőfeszítéssel nagy célokat lehet megvalósítani. Arra pedig igazán büszkék lehetünk, hogy a nyugati országrész tavalyi, és a Keletet képviselő csapatok mostani tavaszköszöntő eseményén összesen hatvan kisebb és nagyobb település képviseltette magát, amiből arra következtethetünk, hogy jövőre akár 100 nevezés is befuthat hozzánk.” – hangsúlyozta Szalay Gergő, a szervező és egyben házigazda PromoSport Kft. ügyvezetője, köszönetet mondva a torna előkészítését fővédnökként segítő Pogácsás Tibornak, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkárának, valamint a színvonalas rendezés feltételét megteremtő partnereknek, élükön a kiemelt főtámogató E.ON Energiakereskedelmi Kft.-vel és a főtámogató Vodafone Magyarország Zrt.-vel.

Külön is említést érdemel, hogy fővédnöki megnyitó beszédének megtartása után nem sokkal Pogácsás Tibor úr futballmezbe öltözve már Monor csapatának tagjaként lépett a pályára, példát mutatva abból, hogy sportolásra nem elég buzdítani, hanem abban a felelősségteljes munkával eltöltött nehéz napok után, ahányszor csak lehet, aktívan részt is kell venni.

A szombati esemény krónikájához tartozik, hogy a harmadik helyet büntetőrúgó párbaj után a XVII. kerületiek szerezték meg a XXIII. kerület elleni bronzmérkőzésükön. A Magyar Önkormányzatok Foci Kupájának keleti fordulóját követően az eredményhirdetésnél a legjobb kapusként a hajdúhadházi Nagy Csaba vehetett át különdíjat, a gólkirályi címet pedig holtversenyben az egyaránt 10 gólos Mucsi Tibor (Hódmezővásárhely) és Kiss Roland (XV. kerület) érdemelte ki.

 

A mérkőzések eredménye   ITT   olvasható.

 

 

K É P G A L É R I A

 

 

 


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK