A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Richter Egészségváros

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Richter Egészségváros

Nyomtatás
Létrehozva: 2014-05-25 08:04 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Programok
|
Kibocsátó: Önkormányzat


 

2014. május 31-én szombaton 9:30 órától Békéscsabán, a Szent István téren szabadtéri családi egészségprogramra kerül sor.


 

 

A Richter által a Dr.Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet számára felajánlott adományt a rendezvényre kilátogató és annak programjaiban aktívan résztvevő lakosok száma növeli. Egy hazai gyógyszercég kezdeményezésére a kórház és a lakosok példaértékű összefogása egyedülálló alkalom arra, hogy láthatóvá tegyük: az egyéni késztetés közös érdek is egyben, és az egészségért tett lépésekben a Dr.Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet és a Richter biztos partner.

 

A Richter Egészségváros „Egészség Ezreknek, milliók a kórháznak” Program a Richter Gedeon gyógyszercég kezdeményezésével jött létre a hazai lakosság számára egészségügyi köznevelő szándékkal. A rendezvénysorozat alapvető célja – amiért évtizedek óta közösen dolgozik minden egészségügyben érdekelt intézmény, cég, szakember – az egyéni felelősség és szerepvállalás tudatosítása az egészségi állapot alakulásában. A sok egyéni lépés az egészségmegőrzés felé a Richter Egészségváros Program segítségével látványosan válik javára a közösségnek is, erősítve üzenetét.

 

A Richter Egészségváros rendezvényről, valamint a programról további információt talál a www.egeszsegvaros.hu weboldalon.

 

A Richter Gedeon Nyrt. 2.000.000 Ft alapadományt ajánl fel a Dr. Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet számára, egy Intenzív Betegőrző Monitor, továbbá a betegellátás komfortját növelő ápolás-szakmai eszközök beszerzéséhez, valamint a kapszula endoszkóp beindítás feltételrendszerének kialakítására.

Ezt az adományalapot a résztvevők minden szűrés, tanácsadás, meghallgatott előadásért járó adományponttal növelhetik pontonként 300 forinttal. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá a kórháznak szánt adomány gyarapításához.

 

A rendezvényről részletes tájékoztatást a képre kattintva olvashatnak.


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. április hónapban

házasságot kötöttek

 

Perei László (Mezőberény) és Petneházi Erika (Mezőberény)

 

Plavecz Zoltán János (Mezőberény) és Fábián Katalin (Mezőberény)

 

Csizmadia Edmond (Mezőberény) és Frei Alexa (Mezőberény)

 

Kolompár Mihály (Mezőberény) és Kovács Alexandra  (Mezőberény)

 

Rácz Ernő (Mezőberény) és Lutsa Zhanna Mikolajivna (Mezőberény)

 

 

 

2024. április hónapban

 elhunytak

 

Sipos Kornél (1948)

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében