A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Polgárőrök mérték össze tudásukat

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Polgárőrök mérték össze tudásukat

Nyomtatás
Létrehozva: 2024-04-20 16:20 | Szerző: OPSKMM. | Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

A Békés Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Békési Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2024. április 20-án rendezte meg a XX. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny megyei fordulóját Mezőberényben. Az eseményen kilenc polgárőr egyesület csapata összesen 36 taggal vett részt. 

 

A versenyzőket Jakusovszki Zoltán rendőr alezredes, mezőberényi őrsparancsnok köszöntötte a piactéren, a gyakorlati verseny helyszínén. Az őrsparancsnok megfogalmazta, ezen a megmérettetésen a résztvevők számot adnak elméleti tudásukról és vezetéstechnikai gyakorlatukról, emellett kapcsolatok építésére is kiváló alkalom ez. 


Pardi Ildikó rendőr alezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési csoportvezetője adott tájékoztatást a verseny menetéről. Hangoztatta, a gyakorlati pályán mérik a szintidőt, ennek túllépése pontlevonással jár. A verseny elméleti részében a tesztlapon 25 kérdésre kell választ adniuk.


A teszteket a résztvevők az Orlai ház aulájában töltötték ki, majd innen visszasétáltak a piactérre, ahol a tesztpályán bizonyították vezetéstechnikai gyakorlottságukat. 


A verseny eredményét Pelleg József rendőr alezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője hirdette ki. A csapatversenyt a békésiek nyerték, a csabaszabadiak és a szarvasiak előtt. Az egyéni versenyt Pljesovszki János nyerte Szarvasról, a második helyen Roszik László Róbert végzett Dobozról, a harmadik Kesjár Ádám Dániel lett Csabaszabadiról, őket a sorrendben Sütő Ádám Békéssámsonról és Tusjak Tamás Szarvasról követte. Az országos versenyen az első két helyezett képviseli a vármegyét. 

 

GALÉRIA
 
Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. május hónapban

házasságot kötöttek

 

Pozsár János (Mezőberény) és Spisják Szilvia (Mezőberény)

 

Edömér Zoltán (Mezőberény) és Kővári Ágnes (Mezőberény)

 

Nemes Tamás (Mezőberény) és Nagy Anikó (Mezőberény)

2024. május hónapban

 elhunytak

 

Csipke Sándor (1940)

 

Komlódi Sándorné szül. Erős Éva Magdolna (1941)

 

Nagy Pál (1944)

 

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében