A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Street Jam Fest

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Street Jam Fest

Nyomtatás
Létrehozva: 2020-08-24 08:19 | Szerző: PmH. Titk. | Kibocsátó: Önkormányzat

KOSÁRLABDA, KOSÁRLABDA, KOSÁRLABDA....2020- ban is
 
Harmadik éve szervezte a Mezőberényi Kosárlabda Klub, Kis Gergő és csapata a Street Jam Fest-et azaz Kosárlabda Fesztivált Mezőberényben a Vadász Sörkert 14-es Pubfooddal.

Az elmúlt években a város pályázatának köszönhetően a lehetőséget kihasználva építettek fel egy olyan kosárlabda fesztivált a fiatalok, mely a sportot szerető városlakókat, az elszármazott fiatalokat és a városba érkező sportolókat is várta. A járványügyi helyzet kicsit felülírta az elképzeléseket, de így is egy remekül szervezett sportnapon vehettek részt a jelenlévők. Pénteken már előkészítették a pályát, felfestették és a palánkok is jelezték, milyen helyszín lesz a Piactér a következő napon. A 23 csapatot az önkéntesek és Winter Ilona 267-szeres válogatott kosárlabdázó fogadta és adta át azt a fejkendőt, mely a nagy melegben sok játékosnak a mérkőzések egyik legjobb segítője volt. Az elszármazott fiatalok az eseményre családjukkal, barátaikkal látogattak haza és a régi csapatok közül is többen összeálltak. Látszott, hogy a játékszenvedély, a kosárlabda szeretet elmúlhatatlan és a verseny heve, a megmérettetés komolysága sem változott. A családokra, gyermekekre is gondolva „játszótérrel” kedveskedtek a gyermekeknek, ahol a játék lehetőség volt a döntő. A légvár, az apró játékok kellemes időtöltést nyújtottak az apróságoknak, a mini kosárlabda pedig már most láttatta, hogy mennyi piciny gyermek van máris megfertőzve a kosárlabda szeretetével. A fotók önmagukért beszélnek és adják vissza a pillanatokat, melyet a Fotó klub jóvoltából azonnal megkaphattak a résztvevők. A szűrőbusz pedig egy gyors egészségügyi felmérésre adott lehetőséget. A felállított adománypont is számtalan ajándékkal gazdagodott, melyet a tavalyihoz hasonlóan a "Legyen Ön is karácsonyi Angyalka" programon osztanak szét.
 
 
Az idén tovább gondolva az egész napos programot, Stibán Richárd szervező focit és röplabda bajnokságot is hirdetett, melynek a közeli Piknik Park adott kitűnő helyszínt. A három helyszínen, a három bajnokságon résztvevőket elnézve, bizony jó, hogy van ez a program nekünk. Ritkán látott arcok tűntek fel, nagyszülők, szülők örültek a hazatérő gyermekeknek, unokáknak, ritkán látott rokonok találkoztak, barátok ölelték meg egymást és beszélgettek.
 
 
Jól kitalált történet, sok munka és fiatal lelkesedés ez volt a jellemző az augusztus 21-ei Street Jam Festre.
 
 
 
 
Köszönjük Fiúk, Lányok, 2020 évben is megcsináltátok!
 
 
 
 
A rendezvény az Esély Otthon -"Város a Tiétek, a Város Értetek" EFOP-1.2.11-16-2017-00002 program keretén belül valósult meg.
 
 
 
 
 
--




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK