A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Tájékoztató a koronavírus járvány miatti lomtalanítás és zöldhulladék gyűjtőpontok működtetésében történő változásról

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Tájékoztató a koronavírus járvány miatti lomtalanítás és zöldhulladék gyűjtőpontok működtetésében történő változásról

Nyomtatás
Létrehozva: 2020-04-01 08:07 | Szerző: PmH. Titk. | Kibocsátó: Önkormányzat

A Dareh Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a koronavírus magyarországi terjedésének megfékezése érdekében született kormányzati intézkedésekkel összhangban a társaság az alábbi döntéseket hozta a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás biztonságos fenntarthatósága érdekében a jogszabályokban lefektetett kötelező szolgáltatási szint biztosítása mellett.

 

2020. március 17-től a személyes ügyfélfogadás az ügyfélszolgálati irodákban és az ügyfélszolgálati pontokon határozatlan ideig SZÜNETEL.

A telefonos, e-mailes és postai úton érkező megkereséseket természetesen kollégáink továbbra is fogadják és ellátják az ezzel kapcsolatos teendőket. A háttérirodai és adminisztratív munkavégzés zavartalanul folyik lehetőség szerint távmunka biztosítása mellett.

 

2020. március 23-tól a hulladékudvarok működése határozatlan ideig SZÜNETEL.

A szünetelés idejére, kérjük a lakosságot, hogy otthon gyűjtsék az ilyen típusú hulladékot, és azt a szüneteltetés feloldását követően vigyék ki a hulladékudvarokba. A hulladékudvarokban a zöldhulladék átvétel is szünetel!

Kérjük, fokozottan ellenőrizzék, hogy az udvarok környékén ne helyezzen el senki hulladékot a szüneteltetés idején!

 

2020. április 15-től a LOMTALANÍTÁS határozatlan ideig SZÜNETEL.

A lakossági kommunális hulladék közszolgáltatás keretében minden településen a jogszabályban előírt évi egy alkalommal történő házhoz menő lomtalanítást tudjuk biztosítani ebben az évben.

Mezőberény Város esetében a teljes településen 2020. május 9. (szombat) napra volt tervezve. 2020. november 7. (szombat) napra pedig egy második alkalom. Az idei esztendőben csak a második alkalom kerül megszervezésre, melynek időpontja egyenlőre bizonytalan. Amennyiben változna, akkor arról külön értsítést küldünk.

 

Szintén 2020. április 15-től a ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐPONTOS ELSZÁLLÍTÁSA határozatlan ideig SZÜNETEL.

Az intézkedés az érintett településeken kihelyezett gyűjtőpontos zöldhulladék gyűjtést érinti csak, a házhoz menőt nem! A konténerek a megadott időpontig begyűjtésre kerülnek és ezt követően nem lesznek kihelyezve. A hulladékudvarokban is szünetel az átvétel.

Ahol házhoz menő lakossági zöldhulladék gyűjtés működött, azt társaságunk továbbra is ellátja folyamatosan.

Mezőberény Város esetében a Békés, Szarvasi út 64/1. sz. cím alatt volt a kijelölt zöldhulladék gyűjtőpont, ahol április 15-től szünetelni fog az átvétel. Kérjük a lakosok a saját ingatlanaikon komposztálják a zöldhulladékot a korlátozás idején.

 

 

Felhívjuk az ingatlanhasználók figyelmét, hogy a járvány terjedésének megelőzése érdekében a gyűjtőedények kirakása előtt, illetve az ürítést követően minden esetben VÉGEZZENEK FERTŐTLENÍTÉST az edényeken és a tároló helyiségekben!

 

Dolgozóinkat elláttuk a szükséges védőfelszerelésekkel és felkészítést kaptak a biztonságos munkavégzéshez.

 

Intézkedéseink az alapszolgáltatás biztonságos ellátása érdekében születtek, hogy a szükséges humán erőforrás rendelkezésre álljon nagyobb számú dolgozói megbetegedés esetén is.

 

Amennyiben a megbetegedések száma eléri a kritikus mértéket, úgy további szolgáltatáskorlátozások léphetnek életbe, melyről ismételt tájékoztatóban fogjuk értesíteni a településeket és a lakosságot.

 

 

 

 

 

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

 

 

MARADJANAK OTTHON!

 

 

 

Köszönjük segítő együttműködésüket!

 

 

 

Dareh Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt.




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK