A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Értékek mentén Mezőberényben

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

    Az RSS hírek nem elérhetők

HURO

Értékek mentén Mezőberényben

Nyomtatás
Létrehozva: 2020-02-10 07:57 | Szerző: PmH. Titk. | Kibocsátó: Önkormányzat

A Települési Értéktár Bizottság 2020. február 7-én a Városházán látta vendégül az értéktulajdonosokat illetve ajánlókat, készítőket. A megjelenteket Siklósi István polgármester és Körösi Mihály az Értéktár Bizottság elnöke köszöntötte, és jelen volt Kisari Miklós az Értéktár Bizottság tagja is.

 

Köszöntőjükben hangsúlyozták, hogy Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én a megyében elsőként hozta létre a Települési Értéktár Bizottságot kormányzati kezdeményezés nyomán, és alapította meg a város értéktárát. A megalakulás óta több mint 120 érték került felvételre, pályázatok, kisfilm, rendezvények, rendezvényeken való részvétel, kiállítások kerültek megrendezésre. A város büszke az összeállított értéklistára, melynek létrejöttéhez a jelenlévők nagyban hozzájárultak. A találkozón levetítésre került a 2019. év augusztusában megrendezett értéktár kiállításról készült kisfilm, mely összefoglalója volt az elmúlt évek értékmegőrző munkájának, mutatója e munka értékének. A találkozón kerültek átadásra a 2019. szeptember 7-én, Békéscsabán megrendezett Megyenapon átvett helyi értékekért járó oklevelek, melyek munkájukért, ajánlásaikért a jelenlévőket illetik.
A bizottság megköszönte többek között a jelenlévő Benyovszki Mihálynak az értéktárat gazdagító tevékenységét, azt a példaértékű munkát, amit az elmúlt évben végzett a 16 benyújtott értékajánlással. Az általa készített Bodoki Vízügyi Múzeum megyei érték lett. Az értéktárhoz kapcsoló tevékenységéért pedig köszönet illeti Vrbovszki Pált és a KTV Stúdió munkatársát, Vrbovszki Szabolcsot.
Köszönjük a jelenlévők, az ajánlók és mindazok munkáját, akik hozzájárultak a megyében elsőként alakult bizottság elért eredményéhez és ahhoz, hogy Mezőberény büszke lehessen gazdag értéktárára, számtalan értékére, múltja és jelene értékeire.

 

 

GALÉRIA

 

 
Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2022. december hónapban

házasságot kötöttek

 

Burai Dávid Mezőberény és Berecz Vanessza (Mezőberény

 

Nagyistván Gábor (Gyomaendrőd) és Papp Mária (Gyomaendrőd)

2023. január hónapban

 elhunytak

 

Szikora Pálné szül. Hegedűs Ilona /Pilka/ (1958)

 

Víg István Józsefné szül. Mikó Mária (1932)

 

Borsi Lajosné szül. Rück Ilona (1929)

 

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok