A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Kacagó Liget 2019.

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Kacagó Liget 2019.

Nyomtatás
Létrehozva: 2019-07-29 11:34 | Szerző: PmH. Titk. | Kibocsátó: Önkormányzat

2019. július 27-én megvalósult a Mezőberényi Szlovákok Szervezete összefogásában a Kacagó Liget- Családi Nap. A "Város a Tiétek, a Város Értetek" EFOP-1.2.11-16-2017-00002 program keretében a szervező csapat a tavalyi évből tanulva az idén még több vizes játékokban gondolkodott és a kicsiknek, nagyoknak is szervezett külön programot.

 

Az I. Babakocsis Felvonuláson több mint 100 család vett részt, a Ligetben pedig több százan. Volt család, aki erre az alaklomra hozta rendbe régi-régi babakocsijukat és korhű ruhában sétáltak végig a Városi Ligetig.

 

A cél az volt, hogy a családok, szülők, nagyszülők gyermekek kötetlenül tudjanak kikapcsolódni és töltsenek együtt egy napot. Népszerű volt a népi játékok szigete, ahol kipróbálhatta a gyermek, felnőtt az ügyességét. Volt színpadi program, de elsősorban a játékoké volt a főszerep. Az ételkóstolás, a pontgyűjtőkért kapható vattacukor, limonádé, palacsinta, ételkóstolás nagy sikert aratott.

 

Megtalálható volt a ligetben a szalmabálakastély labirintussal, Kicsik Szigete, családi vetélkedő, íjászat, légvár, Mese sátor, Anyatejes Világnap programjai, jóga, előadások és kis motor verseny, gokartozási lehetőség. Az idő kedvezett és II. Szalonnasütés is megvalósult.

 

Szóval sokféle helyszín, sokféle program várta a kilátogatókat. Minden önkéntes, többek között a " sárga pólós" segítők munkája elengedhetetlen volt és kitűnően helyt álltak. Köszönet Minden segítőnek, szervezőnek, közreműködőnek és lelkes résztvevőnek.

 

 

 

GALÉRIA I.

 

 

GALÉRIA II.

 

 

 

 




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében