A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - A Vízben az egészség rendezvényen helytálltak a fiatalok

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

    Az RSS hírek nem elérhetők

HURO

A Vízben az egészség rendezvényen helytálltak a fiatalok

Nyomtatás
Létrehozva: 2019-06-25 08:14 | Szerző: PmH. Titk. | Kibocsátó: Önkormányzat

2019. június 23-án a "A Város a Tiétek, a Város Értetek" program keretében Egészségnapot szerveztek a programban részt vevő fiatalok, önkéntesek.

 

Közös döntés eredményeként az esős, borús idő ellenére a megvalósítás mellett döntött a szervező csapat. Hol napsütésben, hol kicsit ázva játszottak a családok, röplabdáztak a csapatok, a hangulatot azonban nem lehetett elrontani. A közel 20 női és férfi röplabda csapatnak még a néhány perces zuhogó eső sem tudta kedvét szegni. A végén igazi "vizes" nappá vált a strand területe és a Hevesi Imi műsorán már igazi buli hangulat alakult ki a kicsik és nagyok között.

 

Köszönet a mezőberényi LÉDIG GÁBOR BVSC női röplabda szakosztály erőnléti edzőjének, személyi edzőnek és GYŐRI FERENC gyógytornásznak, személyi edzőnek, hogy haza látogattak és az érdeklődőknek praktikus tanácsokat adva, gyakorlatokat bemutatva serkentettek Bennünket a mozgásra, a masszázsra.

 

LUGOSI DÓRA jóga oktató, életmód tanácsadó többek között az ülőmunkát végzők számára tartott bemutató gyakorlatokat és rövid "edzést" az érdeklődőknek. Sokan látogattak el az öregedési szint mérésre, SINKA ILONA standjára, aki egészségmegőrző termékeket is bemutatott.

 

Dr. MOCSONOKY ZSUZSA biológiai fogorvos a szervezetünk összefüggései az egészségmegőrzés oldaláról tartott előadást, míg KECSKEMÉTI ILDIKÓ aromaterapeuta az életmódváltásról és az egészségmegőrzés növényi esszenciák segítségével címmel tartott előadást.

 

Emellett rajzverseny, játszóház és ügyességi, vízi játékok várták a gyerekeket Frei Zita vezetésével és a fiatalok közreműködésével. Nem maradt el a vízipisztoly, a horgászat sem, mini kosárlabda és foci, a csúszda sem. Dr. Vig Bernadett gyógyszerész játékos formában a bőrápolással, az ízek és illatok segítségével játszatta meg a jelenlévőket. A fülledt meleget oldotta a gyümölcskóstoló illetve a gyümölcslé kóstoló és igazán különleges finomságot jelentett a Vadász Sörkert által elkészített tésztakóstoló. Tervek szerint alakult a Hevesi Imi zenés műsora is, aki fantasztikus hangulatot varázsolt a nézőknek és Kis Bíborkával még duót is énekelt. A nap zárása a „Buborékkal az egészségért” közös buborékfújás volt, mely megkoronázta a gyermekek napját. Eső ide, eső oda, győztek a fiatalok, akik bátran vállalták, hogy ez a nap az eső és napsütés ellenére az övéké és megvalósították a rendezvényt. A késő estig tartó röplabda verseny pedig méltó sportversenye volt a napnak, amit Stibán Ricsi és Kis Gergő szervezett és bonyolított le.

 

Köszönjük a szervezőknek, a közreműködőknek, a strand dolgozóinak és Földesi Ernőnek, akire mindig lehet számítani!

 

Köszönjük, jó volt együtt dolgozni Veletek! Ötleteljünk, hiszen nem soká jön a következő rendezvény!

 

 

 

Mertz Judit

 

GALÉRIA
Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2022. december hónapban

házasságot kötöttek

 

Burai Dávid Mezőberény és Berecz Vanessza (Mezőberény

 

Nagyistván Gábor (Gyomaendrőd) és Papp Mária (Gyomaendrőd)

2023. január hónapban

 elhunytak

 

Szikora Pálné szül. Hegedűs Ilona /Pilka/ (1958)

 

Víg István Józsefné szül. Mikó Mária (1932)

 

Borsi Lajosné szül. Rück Ilona (1929)

 

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok