A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Vízben az egészség

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Vízben az egészség

Nyomtatás
Létrehozva: 2018-09-04 13:22 | Szerző: PmH. Titk. | Kibocsátó: Önkormányzat

"Vízben az egészség" címmel nyár végi program a mezőberényi strandon

Szeptember 1-én a Spektrum Alapítvány a Kálmán Fürdőt választotta az egészségnap helyszínéül. A szervezőknek kedvezett az időjárás, sőt túlságosan is, hiszen a programhoz kapcsolódó II. Mezőberényi Triatlon Kóstoló (úszás, kerékpározás és futás) indulói így igen-igen "megizzadtak".

A strandprogram része volt a Mezőberény Város Önkormányzata " A város a Tietek a város Értetek" EFOP-1.2.11-16-2017-00002- Esély Otthon - pályázati programnak, mely a gyermekes családoknak, gyermekeknek nyújtott kikapcsolódási lehetőséget. Egész nap díjmentesen volt igénybe vehető a gyermekek számára az ugrálóvár, vízi játékok, játszóház, rajzverseny, a felnőtteknek az egész nap elérhető masszázs, grafológus, vérnyomás- és vércukormérés. Pihenőolvasásra is lehetőség nyílott a strandi "olvasósarokkal". Nem maradt el a gyümölcs - és Csávás-féle gyümölcslékóstoló és a zöldséges tésztakóstoló sem. Beszélgető körben találkozhattak és kérdezhettek 11 órától Leczkésiné Hőgye Katalintól, 13 órától a gyógyszerész Víg Bernadett-től majd 15 órától két mezőberényi, nemzetközi és országos eredményeket elért futóval, triatlonistával, ironmannel Zuba Magdolnával és Károlyi Jánossal. Teljesítményük elképesztő és az elmondottak alapján elképesztő kitartásra és akaraterőre van szükségük. Kihasználva a strandpálya előnyeitférfi és gyermek focimérkőzés és gyermek vízilabda mérkőzés is zajlott (ez utóbbi látva sem könnyű sportág). A kis gyermekes családok az új csúszdának örülhettek és új strandszékek és asztalok is kényelmes ellazulást biztosítottak. A délután folyamán érkezett a résztvevőkhöz óriásbuborékkal és lufihajtogatással Halász Gergő, a program végére Berényi Nagy Péter, azaz "Tücsök Peti". A zárás, igaz a szél segítségével kicsit másképpen, de buborékköszöntés volt. A strandprogram önkéntesekkel valósult meg, többek között gyermekes édesanyák és édesapák közreműködésével. Köszönet a résztvevőknek, közreműködőknek, a strand és a hivatal dolgozóinak.

 

GALÉRIA

 




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK