A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Mi a pálya rendezvény

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Mi a pálya rendezvény

Nyomtatás
Létrehozva: 2018-11-12 12:52 | Szerző: PmH. Titk. | Kibocsátó: Önkormányzat

"Mi a pálya" címmel elnevezett rendezvény keretében vállalkozásokat látogattak meg és vállalkozókkal találkoztak a berényi gimnazisták.

"Ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni" idézte Walt Disney mondatát Kovácsné Nagy Krisztina, és indította előadását azon a pályaorientációs napon, vállalkozói fórumon, amit a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium a közreműködő Mezőberény Város Önkormányzatával szervezett. A délelőtt folyamán a Mezőberényi Polgármesteri Hivatal, a Fábafém Kft., a Mentőállomás, a Famíliatészta Kft és a Kolotech Kft. nyitotta meg kapuit az érdeklődő diákok előtt. Megismerhették az üzemek működését és nem utolsó sorban a pályaválasztáshoz kaptak segítséget az egészségügy, az ipar, a közigazgatás területein. A fórumon Siklósi István polgármester az "Életpálya modellek" címmel a teljesség igénye nélkül néhány, a gimnáziumban végzett és helyi, országos és nemzetközi eredményeket elért szakember kapcsán emelte ki a tanulás, a pályaválasztás jelentőségét. Az ELTE és a Zwack Szakközépiskola tájékoztatója után Gál Tamás informatikai szakember saját életútját, gimnazista kori tapasztalatait osztotta meg. Kovácsné Nagy Krisztina a Famíliatészta Kft. marketing vezető előadása a tervek, célok, a motiváció jelentőségét emelte ki. Szavai példaértékűek az eredményes pályaválasztás, későbbiekben pedig a munkában elért sikerek területén. Köszönet a gimnázium pedagógusainak, a közreműködő intézmények és vállalkozások vezetőinek, segítőknek. Külön nagy köszönet Kovács Bernadett tanárnőnek a szervező munkáért. 
A rendezvény megvalósítását támogatta Mezőberény Város Önkormányzata " A város a Tietek a város Értetek" EFOP-1.2.11-16-2017-00002- Esély Otthon - pályázati program

 

 

GALÉRIA

 

 
Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. április hónapban

házasságot kötöttek

 

Perei László (Mezőberény) és Petneházi Erika (Mezőberény)

 

Plavecz Zoltán János (Mezőberény) és Fábián Katalin (Mezőberény)

 

Csizmadia Edmond (Mezőberény) és Frei Alexa (Mezőberény)

 

Kolompár Mihály (Mezőberény) és Kovács Alexandra  (Mezőberény)

 

Rácz Ernő (Mezőberény) és Lutsa Zhanna Mikolajivna (Mezőberény)

 

 

 

2024. április hónapban

 elhunytak

 

Sipos Kornél (1948)

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében