A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - ÁROP-1.A.5-2013-2013-0039 projekt

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

ÁROP pályázatok

ÁROP-1.A.5-2013-2013-0039 projekt

  • Létrehozva: 2014-08-10 11:35 | Szerző: PmH. Titk.

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

 

Szervezetfejlesztés Mezőberény Város Önkormányzatánál

ÁROP-1.A.5-2013-2013-0039

 

Az „ÁROP 1.A.5 Szervezetfejlesztés konvergencia régiókban levő önkormányzatok számára” projekt megvalósításának keretében Mezőberény Város Önkormányzata „ A Mezőberényi Önkormányzat szervezetfejlesztése a szolgáltató önkormányzat megvalósítása érdekében” címmel pályázatot nyújtott be és támogatásban részesült.


A program célja, hogy Mezőberény Város Önkormányzata a Mötv. és a Járási tv. következtében megváltozott feladatkörökhöz szükséges változásokat megtervezze, megvalósítsa, és az eredményeket visszacsatolja, valamint támogassa az önkormányzat költségcsökkentését és hatékonyságnövelését, hogy ésszerűen és fenntarthatóan szervezett szolgáltatáskínálattal rendelkezzen.

A pályázati program az önkormányzati feladatok költségvetési intézményi formában való ellátásának szempontjai alapján a Mezőberényi Polgármesteri Hivatal, az Mezőberény Város Óvodai Intézménye, Városi Közszolgáltató Intézmény, Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat és az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ munkáját elemzi. A pályázat az érintett intézmények vezetői, képviselői, munkatársai számára a megrendezett projektindító keretében került bemutatásra, ahol Siklósi István polgármester és Dr Földesi Szabolcs jegyző is részt vett. A projekttől a szolgáltatások minőségének javulása mellett a hatékonyabb, ügyfélbarát ügyintézés javulását és a munkatársak lehetőségéhez mérten a tehermentesítését várják a partnerek. A workshop keretében a területek, intézményegységek tevékenysége illetve munkakörök is elemzésre kerültek és szervezetfejlesztés eszközeinek segítségével rövid és hosszabb távú intézkedések is megfogalmazódtak, mely alapja a program végén elkészült tanulmánynak.

 

A program időtartama: 2013. 11.30.-2014. 09. 30.
Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. április hónapban

házasságot kötöttek

 

Perei László (Mezőberény) és Petneházi Erika (Mezőberény)

 

Plavecz Zoltán János (Mezőberény) és Fábián Katalin (Mezőberény)

 

Csizmadia Edmond (Mezőberény) és Frei Alexa (Mezőberény)

 

Kolompár Mihály (Mezőberény) és Kovács Alexandra  (Mezőberény)

 

Rácz Ernő (Mezőberény) és Lutsa Zhanna Mikolajivna (Mezőberény)

 

 

 

2024. április hónapban

 elhunytak

 

Sipos Kornél (1948)

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében